Ambalazni Servis mbulon tregun maqedonas që nga viti 2010 me zgjidhje të shumëllojshme të specializuara për paketim transporti, të adaptuara për fruta dhe perime të freskëta.

PRODUKTE

Asortimenti ynë i produkteve unike përfshin një gamë të tërë zgjidhjesh inovative paketimi, të adaptuara për të gjitha produktet, si dhe për të gjithë transportuesit.

KUTI KARTONI

ARKA PLASTIKE

KUTI PLASTIKE

MATERIAL PËR PAKETIM

KUADRABIN

SHËRBIME

Shërbimet tona për marrjen me qira të makinerive, të cilat janë të përshtatura për të përmirësuar procesin tuaj të paketimit dhe për të rritur efikasitetin gjithëpërfshirës është edhe një veçori e jona unike.

0
vite të pranishëm në treg
+ 0
produkte çdo ditë
+ 0
klientë
0 %
material për riciklim