Prodhimet tona jo vetëm që i plotësojnë, por edhe i tejkalojnë të gjitha kriteret dhe standardet europiane. Përkushtimi ynë siguron që kompanitë me aspirata të orientuara drejt eksportit mund të na i besojnë me vetëbesim nevojat e tyre për paketim, duke e ditur se veçoria jonë dalluese më e madhe është cilësia.

Portofoli i produkteve përfshin një shumëllojshmëri arkash dhe kutish, të disponueshme në dimensione të ndryshme për të gjitha kërkesat tuaja specifike, si dhe zgjidhje të specializuara të dizajnuara për të gjitha llojet e perimeve dhe frutave. Përgatitja e kutive tona është projektuar dhe përshtatur në mënyrë precize për transportin e sigurt të mallrave Tuaja.

Mbrojtja e natyrës është jashtëzakonisht e rëndësishme për ne dhe pikërisht për këtë, ajo që e dallon paketimin tonë të kartonit nga të tjerët është përbërja unike nga materiale të degradueshme  biologjikisht. Përfshirja e kodit TAR është vetëm një dëshmi tjetër e përkushtimit për shpërndarjen pa probleme të produkteve tuaja me shumicë.