Амбалажни Сервис од 2010 го покрива македонскиот пазар со разновидни специјализирани решенија за транспортно пакување, прилагодено за свежо овошје и зеленчук.

ПРОИЗВОДИ

Нашиот асортиман на уникатни производи опфаќа цела палета иновативни решенија за пакување, кои одговараат за сите производи, но и за сите транспортери.

КАРТОНСКИ КУТИИ

ПЛАСТИЧНИ ГАЈБИ

ПЛАСТИЧНИ КАНЧИЊА

МАТЕРИЈАЛ ЗА ПАКУВАЊЕ

КВАДРАБИНИ

УСЛУГИ

Нашите услуги за изнајмување машини, кои се приспособени да го подобрат вашиот процес на пакување и да ја зголемат севкупната ефикасност е уште еден наш уникатен белег.

0
години присутни на пазарот
+ 0
производи секој ден
+ 0
клиенти
0 %
материјал за рециклирање