ИЗНАЈМУВАЊЕ НА МАШИНИ ЗА ЛЕПЕЊЕ НА КАРТОНСКИ КУТИИ

Нашите машини се достапни за изнајмување, целосно опремени и конфигурирани за да ви помогнат ефикасно да го намалите времето потребно за изработка и поврзаните трошоци.

ОДРЖУВАЊЕ И СЕРВИСИРАЊЕ

Нудиме сеопфатна поддршка за ефикасно користење на машината, без разлика дали ви се потребни краткорочни или долгорочни решенија за изнајмување машини. Каде и да сте лоцирани, ќе бидете обезбедени со ултрависоко ниво на поддршка и експертиза како да сме физички присутни со вас.